Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

0122 - 187 00   |   info@everglow.se   |   Kontakta oss   |   Om oss |   Mina sidor

0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0,00

Till varukorgen-ikon

0

Historik

Hösten 1985 startades företaget inom en franchisingkedja med uppmärkning av utrymningsvägar. I slutet av 1989 slutade företaget att arbeta under franchisesystemet.

I början av 1990 fortsatte vi med ett eget koncept inom utrymningssäkerhet under namnet Permalight Svenska AB med en agentur för Permalight AG:s efterlysande produkter. Detta innebar dels ensamrätt för hela Sverige, dels produkter med avsevärt bättre kvalitet. DIN-norm 67510 kom till i början av 1990-talet vilken ställde krav på den efterlysande kvalitén. Under det året utförde vi ett komplett efterlysande utrymningssystem för Barsebäcks kärnkraftverk. Åren närmast efter så fick vi också förmånen att installera på OKG Clab, Oskarhamns och Forsmarks kärnkraftverk. Vi fick anställa mer personal. Vi samarbetade med Permalight AG i 10 år.

1995 började vi även utföra installationer i Norge, både egna och via återförsäljare.

År 2000 tecknade vi en ny agentur med EverGlow GmbH som gällde för hela Skandinavien. Anledningen var att de kom med en ny generation av efterlysande material. Vi bytte även företagsnamn till EverGlow AB.

Sedan år 2000 har vi också skaffat oss flera återförsäljare i både Sverige och Norge.

2007 fick vi förmånen att installera efterlysande utrymningssystem på nya Akershus Universitetssjukhus i Lörenskog Norge. Innehållande bl.a. en ny typ av glasskylt med efterlysande piktogram och efterlysande golvlinjer.

Under 2008 ingår vi ett avtal med en återförsäljare i Norge avseende installationer i alla Statkraft Energi AS alla anläggningar.

Hemsidan

Webmaster
Sitemap
Om cookies

TJÄNSTER

Support

Skrädeberg 1, 599 91 Ödeshög

info@everglow.se

Copyright © 2016 Everglow AB