Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

0122 - 187 00   |   info@everglow.se   |   Kontakta oss   |   Om oss |   Mina sidor

0

Favorit-ikon

0

0 produkter / 0,00

Till varukorgen-ikon

0

Profilsystem

Det nya profilsystemet Profil 50 för golvnära efterlysande utrymningssystem. Tilltalande både genom design och funktion.
Uppfyller kraven enligt bgr 216 (regel för arbetsplatser gällande i Tyskland) samt Norsk Standard NS 3926.

Fördelarna med Profil 50

Den nya bgr 216 tillåter en reducering av linjebredden. Den tillåtna bredden på 50 mm gör det lätt att integrera den vägledande markeringen i byggnadens interiör.

Den speciellt utvalda vinkeln på profilen optimerar uppladdningen av det efterlysande materialet via den omgivande belysningen. (Vid en linjebredd av 50 mm är kravet på efterlysbarheten på platsen = minst 80 mcd/m² - efter 10 minuter).

Osynligt montage av det nya profilsystemet som monteras med skruv eller popnit. Därefter monteras det efterlysande materialet i profilen och döljer alla skruv eller nitar. Det snyggt designade ändstycket ger ett vackert avslut på profilen.

Efterlysande material för montering i profillisten kan fås i flera olika efterlysande kvalitéer, det är den omgivande belysningen för aktivering av materialet som avgör detta. Symboler och riktningspilar kan integreras i profillisten.

Eftersom detta är ett sammansatt golvnära efterlysande utrymningssystem som kräver ett riktigt val av ingående produkter så har vi valt att inte ha med det i vår webshop.

 Kontakta oss för vidare detaljerad information och offert.

Hemsidan

Webmaster
Sitemap
Om cookies

TJÄNSTER

Support

Skrädeberg 1, 599 91 Ödeshög

info@everglow.se

Copyright © 2016 Everglow AB